Konkurs Kulinarny o Bursztynowy Laur Marszałka Województwa Pomorskiego „Pomorskie Smaki”

Do 26 kwietnia trwa nabór zgłoszeń do Konkursu Kulinarnego o Bursztynowy Laur Marszałka Województwa Pomorskiego „Pomorskie Smaki” organizowanego przez Województwo Pomorskie. Organizacja Konkursu ma charakter regionalny, eksponuje wartości pomorskiej kultury z jej regionalną różnorodnością i dziedzictwem lokalnych społeczności. Przedmiotem Konkursu są pomorskie produkty, które wpisują się w cele wskazane w regulaminie między innymi promowanie produktów żywności specyficznych dla regionu, budowanie produktu turystycznego oraz marki kulinarnej regionu.

Do pobrania:
regulamin
formularz zgłoszeniowy


Więcej informacji znajduje się na stronie pomorskie.eu
https://pomorskie.eu/kulinarny-konkurs-o-bursztynowy-laur-marszalka-mozna-juz-zglaszac-pomorskie-specjaly/

Serdecznie zachęcamy do udziału.

Inne aktualności:

Konferencja online „Nowoczesne przetwórstwo i rolniczy handel detaliczny: jakość i rozwój lokalnych produktów”

Wyjazd studyjny do Holandii pn.: „Woda jako klucz do sukcesu: Holenderskie rozwiązania retencyjne” w dniach 17-22.11.2025 r.

„Gotowe do działania – jak Koła Gospodyń Wiejskich Województwa Pomorskiego mogą wspierać budowę odporności lokalnej”

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Przegląd prywatności
Pomorski ODR

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Niezbędne

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Analityka

Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.

Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.